Bitcoin [BTC] -ketjuanalyysi osoittaa hätäajojen epäonnistumisen miellyttäviltä kodinhoitajilta

Bitcoin [BTC] -hinta oli suljettu kuukausittain asteikolla toiseksi korkeimpana heinäkuussa 2020. Aiempina aikoina hinta oli nykyisen tason yläpuolella vain pieninä ajanjaksoina; vuoden 2017 härkäajon aikana ja hetkessä noin 14 000 dollarin kärjessä Bitcoinissa.

Ketjutiedot ovat UTXO Realized Price Distribution (URPD) -luettelosta osoittaa, että

Rekisteröidy ja saat 10 dollaria

Alle 10% dollarin BTC- tarjonnasta siirrettiin viimeksi yli 11 000 dollarin hintaan.

Tutkimus paljastaa, että enimmäismäärä bitcoineja on siirretty alueella 7 000–10 000 dollaria. Rafael Schultze-Kraft, Glassnode analytiikan tekninen johtaja, toteaa edelleen, että yli 10 000 dollarin liikkeet ovat yli-arvostettuja, hän toteaa ,

14 BTC ja 95 000 ilmaiskierrosta jokaiselle pelaajalle, vain mBitcasinon Viking-valloituksessa! Pelaa nyt!
85% liikkuvasta Bitcoin Profit tarjonnasta siirrettiin hintaan BTC <10 000 dollaria, joten se on tällä hetkellä voitollinen.
Ja vielä 63% kaikista BTC: stä ei ole muuttunut yli vuoden aikana. Varovasti: Ei monet sijoittajat, jotka luulevat olevansa lähellä huippua.

Tai: Erittäin nouseva.

On ilmeistä, että myyjät odottavat korkeampia hintoja

Toinen mittari, joka mittaa pitkäaikaisten kotoajien liikkumista, ei ole. Bitcoin-päivistä tuhoutunut. Blockchairin kaavion mukaan voimme nähdä, että ennen heinäkuuta 2019 oli paljon piikkejä. Yhden vuoden aikana metrissä ei ole ollut mitään merkittävää piikkiä.

Nämä kaksi indikaattoria vahvistavat, että kodinhoitajat eivät vielä kiirehdi kirjaamaan voittoja tai lopettamaan Bitcoin-kauppaansa kannattavuushintojen ympärillä.

Lisäksi, koska kotoajat osoittavat vahvoja käsiä, myös aktiivisten osoitteiden määrä on kasvamassa. Siksi, kun olemassa olevaa kiertävää tarjontaa pidetään arvokauppana (SoV), sitoutuminen lisääntyy edelleen positiivisesti. Arcane Researchin äskettäinen päivitys toteaa ,

Aktiivisten # BTC- osoitteiden määrä (7 päivän keskiarvo) ylitti miljoonan osoitteen tällä viikolla. Tämä on suurin aktiivisten osoitteiden lukumäärä tammikuusta 2018 lähtien.