Bloomberg: Bitcoin kan nå $ 100.000 år 2025

Bloomberg har utfärdat en ny rapport med titeln „Bloomberg Crypto Outlook: Bitcoin Trend, Adding Zeros“, där det beskrivs ett potentiellt resultat för Bitcoin Loophole (EXANTE: Bitcoin) pris på lång sikt. Prenumerera på vår Telegram-kanal för att hålla dig uppdaterad om de senaste krypto- och blockchain-nyheterna. Analytikerna medger att de inte vet vilken katalysator som kan utlösa bull run till nya toppar, men efterfrågan kontra utbudsmetriker „förblir pris-positiva.“

„Om kryptot ekar sina tidigare vinster, med viss mognad, kan ungefär dubbelt så lång tid som det tog för att lägga till noll till 1 000 dollar få sitt pris till 100 000 dollar 2025“, säger rapporten. Bloomberg-experter hävdar också att bitcoin, som guld, övergår till att vara en förmån för ökad volatilitet på aktiemarknaden. Analytikernas diagram visar den högsta 12-månaders korrelationen mellan bitcoin och guld i databasen sedan 2010. Krypto-tolvmånadersmåttet mot S&P 500 är förhöjt, men har varit högre, framhäver analytiker.

Dessutom förutspår Bloomberg marknadsvärdet för Tether att överträffa Ethereum nästa år. Analytikerna tror att ökande antagande av stabila mynt „troligen är en föregångare för centralbankens digitala valutor och lovar att vara mer uthållig än altcoin-spekulativa överskott.“ Earleir i juni sa Bloomberg Intelligence-analytiker Mike McGlone att priset på den största krypton efter marknadsvärde skulle kunna hoppa upp till $ 20 000 i slutet av 2020. McGlone sa att anledningen till att kryptovalutan kunde överstiga toppnivån i december 2017 är både tekniska och grundläggande faktorer.

är „alltmer gynnsamma“ för BTC. Bloomberg-analytiker säger att ‚förakt från tjurar‘ är bra för krypto. Dessa faktorer inkluderar bitcoins mognad gentemot andra investeringsalternativ, ökat öppet intresse för terminer och ökat intresse från institutionella investerare. Få tillgång till mer än 50 av världens finansmarknader direkt från ditt EXANTE-konto – inklusive NASDAQ, London Stock Exchange och Tokyo Stock Exchange.