Twitter Mulls Bitcoin, da Dorsey donerer til Coin Center

Twitters administrerende direktør har ydet en donation på 1 million dollars; dets CTO har drøftet en corporate Bitcoin-investering.

  • Twitter CEO Jack Dorsey har doneret $ 1 million til blockchain-politik tænketank Coin Center.
  • Andetsteds har Twitter CTO Ned Segal foreslået, at virksomheden kunne foretage en corporate Bitcoin-investering.
  • Square, et betalingsselskab grundlagt af Dorsey, har allerede investeret $ 50 millioner i Bitcoin.

Twitter lavede to bemærkelsesværdige cryptocurrency-beslutninger i dag. Twitter CEO Jack Dorsey donerede personligt 1 million dollars til blockchain tænketank Coin Center, mens Twitter CFO Ned Segal diskuterede muligheden for en corporate Bitcoin investering.

Dorsey donerer $ 1 million

Coin Center-administrerende direktør Jerry Brito afslørede Dorsey’s $ 1 million donation på Twitter tidligere i dag.

Brito bemærkede, at donationen hjalp gruppen med at overgå sine indsamlingsmål. Da krypto-investeringsgiganten Grayscale gav $ 1 million til gruppen i sidste måned, lovede firmaet også at matche yderligere $ 1 million i donationer. Crypto-udveksling Kraken donerede desuden $ 100.000 og tilføjede sin tidligere donation på $ 3 millioner.

Coin Centers arbejde betragtes af mange som afgørende for fremtiden for kryptovaluta-økosystemet. Gruppen fortaler for en retfærdig amerikansk regeringspolitik over for kryptorummet. Det har vejet ind på forhold som stablecoin-regler og tegnebogsporingsregler.

Dorsey’s donation til Coin Center burde ikke være overraskende, da han historisk har været vokal om sin støtte til Bitcoin Future. Senest anerkendte han Bitcoin som en “grundlæggende internetteknologi, der ikke styres eller påvirkes af en enkelt person eller enhed.”

Twitter kunne investere i Bitcoin

Andetsteds har finansdirektør for Twitter, Ned Segal, antydet, at hans team har fulgt Bitcoin. Under et CNBC-interview diskuterede han muligheden for at betale medarbejdere og leverandører i Bitcoin samt muligheden for at tilføje Bitcoin til Twitter-balancen.

Den sociale mediegigant vil overveje at tilføje Bitcoin til sin balance baseret på efterspørgsel. „Vippepunktet“ ville komme, hvis et betydeligt antal mennesker bad om at handle med Twitter i Bitcoin, foreslog Segal. En sådan efterspørgsel ville rejse spørgsmålet om, hvorvidt Twitter skulle konvertere mellem dollars og Bitcoin under transaktioner, eller blot holde Bitcoin på sin balance.

”Det er noget, vi fortsætter med at studere og se på,” afsluttede Segal i slutningen af ​​interviewet. „Vi vil være tankevækkende over det over tid, men vi har ikke foretaget nogen ændringer endnu.“

Andre virksomheder har købt Bitcoin

Andre har virksomheder skabt præcedens for Bitcoin-investeringer. Tesla har netop konverteret $ 1,5 mia., Cirka 7,8% af sin kontantbeholdning, til Bitcoin. Microstrategy Inc. foretog også en investering tidligere på denne måned og tilføjede 10 millioner dollars BTC til sin saldo på 1 milliard dollar.

Mest relevant for Twitter er dog Square, et betalingsselskab grundlagt af Dorsey. Square har været særlig åben for at understøtte Bitcoin. Square genererede 1,6 mia. Dollar fra Bitcoin-detailsalg i 3. kvartal 2020; det foretog også en institutionel investering på 50 millioner dollars i oktober sidste år.

Naturligvis gør Squares tætte forbindelse til Twitter en investering fra sidstnævnte selskab ganske sandsynlig.